HomeReceptenKaaspides

Kaaspides

Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Kaaspides
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

2 uur en 10 minuten

Bakken

15 minuten

Pides zijn die bekende Turkse broodjes: knapperig vanbuiten, luchtig vanbinnen en rijk gevuld voordat ze de oven ingaan. Vaak met gekruid gehakt, maar er zijn ook vegetarische varianten met groente en soms ei. Of met kaas, zoals in dit geval. Tip: bakken op een ovensteen!

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

2 uur en 10 minuten

Bakken

15 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership