HomeReceptenJan Hagel

Jan Hagel

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Jan Hagel
garde Bereiden

1 uur

Bakken

20 minuten

Dit traditionele koekje wordt al sinds de 17de eeuw gebakken in Nederland. Waarom ze zo heten is niet duidelijk; een mogelijke theorie verwijst naar de hagelsuiker die over de koekjes wordt gestrooid. Een ding is wél duidelijk: lekker zijn ze zeker.

garde Bereiden

1 uur

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership