HomeReceptenJan Hagel

Jan Hagel

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Jan Hagel
garde Bereiden

1 uur

Bakken

20 minuten

Dit traditionele koekje wordt al sinds de 17de eeuw gebakken in Nederland. Waarom ze zo heten is niet duidelijk; een mogelijke theorie verwijst naar de hagelsuiker die over de koekjes wordt gestrooid. Een ding is wél duidelijk: lekker zijn ze zeker.

garde Bereiden

1 uur

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer