HomeReceptenIspahan (macarontaart)

Ispahan (macarontaart)

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Ispahan (macarongebak met frambozen en rozen)
garde Bereiden

1 uur en 20 minuten

Wachten

3 uur tot 1 nacht

Bakken

35 minuten

Ispahan klinkt als een naam uit een Duizend-en-een-nachtsprookje. Toch komt dit dessert uit de Franse patisserie. Het is een macarontaart geïnspireerd op de roze Ispahan-roos, op smaak gebracht met rozenwater, verse frambozen en lychees. Verrassend en verfijnd!

garde Bereiden

1 uur en 20 minuten

Wachten

3 uur tot 1 nacht

Bakken

35 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

UITGEBREIDE BAKVRAGENBIBLIOTHEEK

Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team

Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.

Stel een vraagNaar de bakvragen