Ispahan (macarontaart)
Moeilijk
Bereiden
1 uur en 20 minuten
Wachten3 uur tot 1 nacht
Bakken35 minuten
Ispahan klinkt als een naam uit een Duizend-en-een-nachtsprookje. Toch komt dit dessert uit de Franse patisserie. Het is een macarontaart geïnspireerd op de roze Ispahan-roos, op smaak gebracht met rozenwater, verse frambozen en lychees. Verrassend en verfijnd!
Bereiden
1 uur en 20 minuten
Wachten3 uur tot 1 nacht
Bakken35 minuten
Extra recept informatie
UITGEBREIDE BAKVRAGENBIBLIOTHEEK
Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team
Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.
Stel een vraagNaar de bakvragen