HomeReceptenIerse chocoladetaart van Rudolph

Ierse chocoladetaart van Rudolph

gardegardegarde Moeilijk
Ierse chocoladetaart van Rudolph
garde Bereiden

1 uur en 50 minuten

Bakken

40-45 minuten

Deze krachtige chocoladetaart combineert donkere chocolade met de smaak van ‘stout’ bier, geroosterde pinda’s en gezouten pretzels. Het recept komt uit het boek Rudolphs Bakery (deel 2).

garde Bereiden

1 uur en 50 minuten

Bakken

40-45 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Meer over Rudolph van Veen

In Meesterlijke ontmoeting met… Rudolph van Veen vertelt de Meester Patissier over de weg naar zijn Meestertitel. Ook geeft hij enkele waardevolle tips voor thuisbakkers.

Rudolph van Veen
Rudolph van Veen
Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer