HomeReceptenHoning-botertoast met citroenmascarpone

Honing-botertoast met citroenmascarpone

garde Makkelijk
© Meesterlijk van Robèrt - Honing-botertoast met citroenmascarpone
garde Bereiden

10 minuten

Wachten

5 minuten

Bakken

20 minuten

Misschien wel de lekkerste manier om brioche een tweede leven te geven! Snijd de brioche in dikke plakken, smeer in met een mengsel van boter, suiker en honing, even laten karamelliseren in de oven en je weet niet wat je proeft. Serveer met citroenmascarpone en eventueel wat rood fruit. Is het al weekend?

garde Bereiden

10 minuten

Wachten

5 minuten

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership