HomeReceptenHerfsttulband

Herfsttulband

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt -Herfsttulband
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

50 minuten

Noten, gedroogde vruchten en een snuf anijs: met deze tulband serveer je smaken van de herfst! Tip: vet alle hoekjes van de tulbandvorm grondig in en laat de tulband na het bakken zo’n 10 minuten afkoelen in de vorm voordat je hem lost, dan komt hij mooi uit de vorm.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

50 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer