HomeReceptenHazelnootfudge

Hazelnootfudge

garde Makkelijk
© Meesterlijk van Robèrt - Hazelnootfudge
garde Bereiden

15 minuten

Wachten

2 uur

De zachte bite van fudge met de knapperige textuur van geroosterde hazelnoten in elke hap: onweerstaanbaar. En fudge is makkelijker te maken dan je misschien zou denken. Houd bij het koken van de suiker de temperatuur goed in de gaten en roer met een houten lepel of siliconen spatel om kristalvorming te voorkomen. Voor je het weet ben je klaar om te trakteren.

garde Bereiden

15 minuten

Wachten

2 uur

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership