HomeReceptenHartige stengels met rode pesto

Hartige stengels met rode pesto

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Hartige stengels met rode pesto
garde Bereiden

20 minuten

Wachten

3 uur

Bakken

12-14 minuten

Wie is er niet gek op een borreltafel vol met lekkers? Deze hartige stengels met rode pesto mogen dan niet ontbreken. De crème van rode pesto, oude kaas en boter is verslavend lekker. Maak de stengels dus gerust op voorraad.

garde Bereiden

20 minuten

Wachten

3 uur

Bakken

12-14 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer