HomeReceptenHartige brioches met pesto en tomatenchutney

Hartige brioches met pesto en tomatenchutney

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Hartige brioches met pesto en tomatenchutney
garde Bereiden

1 uur en 45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 40 minuten

Bakken

25 minuten

Deze hartige brioches met pesto en tomatenchutney zijn perfect bij een feestelijke brunch of een luxe borrel. Je kunt naar eigen inzicht variëren met de vulling. In plaats van basilicumpesto is bijvoorbeeld rode pesto ook lekker. Of muhamarra, een Midden-Oosterse dip op basis van geroosterde rode paprika en walnoten.

garde Bereiden

1 uur en 45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 40 minuten

Bakken

25 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership