HomeReceptenHartige bladerdeeghapjes met gehakt en cheddar

Hartige bladerdeeghapjes met gehakt en cheddar

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Hartige bladerdeeghapjes met gehakt en cheddar
garde Bereiden

45 minuten

Bakken

20-25 minuten

Bladerdeeg, gesmolten cheddarkaas en gekruid gehakt: dit borrelhapje wil je proeven. Het soezenbeslag zorgt voor binding en stevigheid van het gehakt.

garde Bereiden

45 minuten

Bakken

20-25 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership