HomeReceptenHartige bladerdeeghapjes met gehakt en cheddar

Hartige bladerdeeghapjes met gehakt en cheddar

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Hartige bladerdeeghapjes met gehakt en cheddar
garde Bereiden

45 minuten

Bakken

20-25 minuten

Bladerdeeg, gesmolten cheddarkaas en gekruid gehakt: dit borrelhapje wil je proeven. Het soezenbeslag zorgt voor binding en stevigheid van het gehakt.

garde Bereiden

45 minuten

Bakken

20-25 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer