HomeReceptenHalvemaankoekjes (Ka3b Ghzal)

Halvemaankoekjes (Ka3b Ghzal)

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Halvemaankoekjes (Ka3b Ghzal)
garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 nacht + 1 uur

Bakken

16-20 minuten

De Marokkaanse keuken kent een kleurrijk scala aan koekjes met smaken als pistache, honing en oranjebloesem. Patissier Imane Srifia deelt haar recept voor Ka3b Ghzal, wat letterlijk ‘gazelle-enkels’ betekent – al doet de vorm van deze koekjes meer denken aan de hoorns van de gazelle. Ze worden ook wel halvemaankoekjes genoemd.

garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 nacht + 1 uur

Bakken

16-20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership