HomeReceptenHalvemaankoekjes (Ka3b Ghzal)

Halvemaankoekjes (Ka3b Ghzal)

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Halvemaankoekjes (Ka3b Ghzal)
garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 nacht + 1 uur

Bakken

16-20 minuten

De Marokkaanse keuken kent een kleurrijk scala aan koekjes met smaken als pistache, honing en oranjebloesem. Patissier Imane Srifia deelt haar recept voor Ka3b Ghzal, wat letterlijk ‘gazelle-enkels’ betekent – al doet de vorm van deze koekjes meer denken aan de hoorns van de gazelle. Ze worden ook wel halvemaankoekjes genoemd.

garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 nacht + 1 uur

Bakken

16-20 minuten

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word Meesterlijk member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer