HomeReceptenGougères

Gougères

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Gougères
garde Bereiden

25 minuten

Bakken

20 minuten

Gougères zijn Franse hartige soesjes zonder vulling. Ze worden gemaakt van een standaard soezenbeslag, hetzelfde beslag waar je bijvoorbeeld ook profiteroles of eclairs van maakt, maar dan met toevoeging van geraspte kaas – meestal gruyère, Comté of emmentaler. Daardoor zijn ze al lekker mals en rijk van smaak en hoeft er geen vulling meer in.

garde Bereiden

25 minuten

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership