HomeReceptenGevulde boterkoek met amarenakersen

Gevulde boterkoek met amarenakersen

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Gevulde boterkoek met amarenakersen
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

20 minuten

Een perfecte boterkoek is een beetje knapperig vanbuiten en smeuïg vanbinnen. De vulling van amandelspijs en amarenakersen geeft ’m nog net dat beetje extra.

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer