HomeReceptenGehaktstaaf

Gehaktstaaf

gardegarde Goed te doen
Afbeelding van Gehaktstaaf
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

30 minuten

Krokant, goudbruin gebakken bladerdeeg met een royale gehaktvulling. Snijd de gehaktstaaf in stukken en je hebt een perfecte borrelhap.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership