HomeReceptenGehaktstaaf

Gehaktstaaf

gardegarde Goed te doen
Afbeelding van Gehaktstaaf
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

30 minuten

Krokant, goudbruin gebakken bladerdeeg met een royale gehaktvulling. Snijd de gehaktstaaf in stukken en je hebt een perfecte borrelhap.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer