HomeReceptenGechemiseerde mousse van framboos en passievrucht

Gechemiseerde mousse van framboos en passievrucht

gardegardegardegarde Meesterbakker
© Meesterlijk van Robèrt - Gechemiseerde mousse van framboos en passievrucht
garde Bereiden

1 uur en 30 minuten

Wachten

1 nacht

Voor dit verrassende dessert omhult Robèrt een kern van passie- en frambozenmousse met een laag gelei. Chemiseren noem je dat, een klassieke techniek die je met name in oude bakboeken tegenkomt. Een waar spektakelstuk!

garde Bereiden

1 uur en 30 minuten

Wachten

1 nacht

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

meer zijdezachte zuivelcreaties

Mousse, pudding, bavarois en parfait: ze vormen de basis voor tal van desserts en patisserieproducten. Op het oog hebben ze veel gelijkenissen, maar het zijn wel degelijk vier verschillende bakkersproducten. Meer weten over de overeenkomsten en de verschillen? Je leest er alles over in Meesterlijk nr. 34, inclusief heerlijke recepten.

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Griesmeelpudding met bessengelei

© Meesterlijk van Robèrt – Griesmeelpudding met bessengelei (Meesterlijk magazine nr. 34)

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Bavarois van zomerfruit

© Meesterlijk van Robèrt – Bavarois van zomerfruit (Meesterlijk magazine nr. 34)

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Chocolademousse met mokkaschuim

© Meesterlijk van Robèrt – Chocolademousse met mokkaschuim (Meesterlijk magazine nr. 34)

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Crème karamel

© Meesterlijk van Robèrt – Crème karamel (Meesterlijk magazine nr. 34)

Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Griesmeelpudding met bessengelei
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Bavarois van zomerfruit
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Chocolademousse met mokkaschuim
Afbeelding van © Meesterlijk van Robèrt – Crème karamel
Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer