HomeReceptenFudgy chocoladetaart van Yvette van Boven

Fudgy chocoladetaart van Yvette van Boven

gardegarde Goed te doen
Yvette van Boven
garde Bereiden

25 minuten

Wachten

4 uur en 10 minuten

Bakken

20 minuten

Deze fudgy chocoladetaart is toch wel dé guilty pleasure voor Yvette van Boven. Ze versiert deze chocoladetaart het liefst royaal met noten, rozijnen en extra chocolade.

garde Bereiden

25 minuten

Wachten

4 uur en 10 minuten

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

BAKKEN MET Yvette van Boven

Culinair schrijfster Yvette van Boven heeft meerdere succesvolle kookboeken op haar naam staan en maakte tv-programma’s zoals De streken van Van Boven en Koken met Van Boven. Dat ze gek is op lekker eten staat dus buiten kijf.

Maar hoe zit het met haar bakleven? Heeft ze een grotere voorliefde voor zoete of hartige baksels? In de rubriek Het Bakleven van vertelt ze alles over het succes van dit recept voor fudgy chocoladetaart en deelt ze welke baksels ze echt nog eens wil leren maken.

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer