Frikandelbroodje à la Robèrt
Moeilijk
Bereiden
30 minuten
Wachtenca. 1 nacht + 3 uur
Bakken12-15 minuten
Vergeet het gebakken eitje voor die zware ochtenden of weekendlunch. Als je dit frikandelbroodje à la Robèrt eenmaal hebt geproefd, weet je dat dit de snack is die je zocht. Met een luchtig en knapperig stokbrooddeeg en een topping van kaas en ui krijgt het klassieke frikandelbroodje een ware upgrade.
Bereiden
30 minuten
Wachtenca. 1 nacht + 3 uur
Bakken12-15 minuten
Extra recept informatie
Uitgebreide bakvragenbibliotheek
Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team
Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.
Stel een vraagNaar de bakvragen