HomeReceptenFrikandelbroodje à la Robèrt

Frikandelbroodje à la Robèrt

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Frikandelbroodje
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

ca. 1 nacht + 3 uur

Bakken

12-15 minuten

Vergeet het gebakken eitje voor die zware ochtenden of weekendlunch. Als je dit frikandelbroodje à la Robèrt eenmaal hebt geproefd, weet je dat dit de snack is die je zocht. Met een luchtig en knapperig stokbrooddeeg en een topping van kaas en ui krijgt het klassieke frikandelbroodje een ware upgrade.

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

ca. 1 nacht + 3 uur

Bakken

12-15 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Uitgebreide bakvragenbibliotheek

Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team

Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.

Stel een vraagNaar de bakvragen