HomeReceptenFrangipanegebakjes

Frangipanegebakjes

Goed te doen
Frangipanegebakjes
garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

1 uur en 15 minuten

Bakken

22 minuten

Deze gebakjes worden gevuld met frangipane, een rijk amandelbeslag dat veel wordt gebruikt in Franse en Belgische patisserie. Zacht van textuur en heel smakelijk! Indien gewenst kun je de frangipane extra op smaak brengen met vanille, rum, citroenrasp of amaretto.

garde Bereiden

1 uur en 15 minuten

Wachten

1 uur en 15 minuten

Bakken

22 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership