HomeReceptenFougasse met olijven

Fougasse met olijven

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Fougasse met olijven
garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

ca. 15 minuten

Dit platte brood komt oorspronkelijk uit de Franse streek Provence. Het is krokant en wordt gekenmerkt door de manier van insnijden. Het brood is op zichzelf al lekker, maar leent zich ook goed om ergens in te dippen.

garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

ca. 15 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer