HomeReceptenFougasse met olijven

Fougasse met olijven

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Fougasse met olijven
garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

ca. 15 minuten

Dit platte brood komt oorspronkelijk uit de Franse streek Provence. Het is krokant en wordt gekenmerkt door de manier van insnijden. Het brood is op zichzelf al lekker, maar leent zich ook goed om ergens in te dippen.

garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

ca. 15 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership