HomeReceptenFondantmuizen

Fondantmuizen

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Fondantmuizen
garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 nacht + 25 minuten

Je kent ze wel: kikkers en muizen van fondant met een laagje chocolade eromheen, verpakt in kleurrijk bedrukte zilverfolie. Robèrt geeft z’n eigen draai aan deze sinterklaaslekkernij: de fondantvulling brengt hij op smaak met Cointreau en witte chocolade. Zo at je fondantmuizen nog nooit!

garde Bereiden

1 uur

Wachten

1 nacht + 25 minuten

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer