HomeReceptenFocaccia van Ramon Brugman

Focaccia van Ramon Brugman

gardegarde Goed te doen
Afbeelding van Focaccia van Ramon Brugman
garde Bereiden

25 minuten

Wachten

50 minuten

Bakken

20 minuten

Een focaccia zoals je ‘m niet vaak proeft: dat is dit recept van chef-kok en kookboekenauteur Ramon Brugman. Extra lekker door de toevoeging van gorgonzola en serranoham.

garde Bereiden

25 minuten

Wachten

50 minuten

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

BAKKEN MET Ramon Brugman

Kookboekenauteur en chef-kok Ramon Brugman heeft nog veel meer recepten voor je in petto. In Meesterlijk nr. 34 vind je zijn Borrelbijbel als Boekentip met daarbij zijn recept voor hartige soesjes met een vulling van geitenkaas, walnoot en honing.

Daarnaast vertelt hij in de rubriek Het Bakleven van meer over zijn tripjes naar de bakker, lekkernijen die hij nog wil leren bakken en het krentenbrood van zijn opa.

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer