HomeReceptenFlammkuchen met blauwe kaas en balsamico-uitjes

Flammkuchen met blauwe kaas en balsamico-uitjes

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Flammkuchen met blauwe kaas en balsamico-uitjes
garde Bereiden

50 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

5 minuten

De dunne, knapperige bodem van een flammkuchen leent zich goed voor allerlei toppings. Traditioneel krijg je ’m met crème fraîche, ui en spekjes, Robèrt kiest in dit geval voor de pittige smaak van gorgonzola en zoete balsamico-uitjes. Varieer gerust naar eigen inzicht, maar bak de flammkuchen altijd kort en heet en voeg eventuele kwetsbare toppings daarna pas toe.

garde Bereiden

50 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

5 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership