HomeReceptenEenvoudige panettone

Eenvoudige panettone

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Eenvoudige panettone
garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

30-35 minuten

Het beroemde Italiaanse feestbrood! Een goede panettone heeft een rijke vulling en een luchtige structuur. Traditioneel wordt hij gebakken met desem en na het bakken wordt het brood aan een pin gespiesd om op z’n kop te laten afkoelen. Zo wordt voorkomen dat het delicate deeg inzakt. Dit recept is op beide punten vereenvoudigd, maar geeft nog steeds een heerlijk resultaat.

garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

30-35 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership