HomeReceptenDonker desembrood

Donker desembrood

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Donker desembrood
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

2 uur + 1 nacht

Bakken

ca. 2 uur en 5 minuten

Dit robuuste donkere desembrood is een van Robèrts favorieten. Het broeistuk van rogge en bier geeft het zijn herkenbare, rijke smaak. Lekker met een plakje Hollandse kaas of puur met wat boter.

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

2 uur + 1 nacht

Bakken

ca. 2 uur en 5 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer