HomeReceptenDonker desembrood

Donker desembrood

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Donker desembrood
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

2 uur + 1 nacht

Bakken

ca. 2 uur en 5 minuten

Dit robuuste donkere desembrood is een van Robèrts favorieten. Het broeistuk van rogge en bier geeft het zijn herkenbare, rijke smaak. Lekker met een plakje Hollandse kaas of puur met wat boter.

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

2 uur + 1 nacht

Bakken

ca. 2 uur en 5 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership