HomeReceptenDeense krakelingen met rood fruit

Deense krakelingen met rood fruit

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Deense krakelingen met rood fruit
garde Bereiden

1 uur en 10 minuten

Wachten

1 nacht + 2 uur

Bakken

15-18 minuten

Deze luxe koffiebroodjes van croissantdeeg zijn met recht kleine gebakjes te noemen. Net als bladerdeeg wordt het deeg getoerd, waardoor vele brosse laagjes ontstaan. Tip: houd het deeg koel en laat het tussen de toerbeurten door goed rusten. Dat werkt het makkelijkst en geeft het mooiste resultaat.

garde Bereiden

1 uur en 10 minuten

Wachten

1 nacht + 2 uur

Bakken

15-18 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Uitgebreide bakvragenbibliotheek

Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team

Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.

Stel een vraagNaar de bakvragen