Deense krakelingen met rood fruit

1 uur en 10 minuten
Wachten1 nacht + 2 uur
Bakken15-18 minuten
Deze luxe koffiebroodjes van croissantdeeg zijn met recht kleine gebakjes te noemen. Net als bladerdeeg wordt het deeg getoerd, waardoor vele brosse laagjes ontstaan. Tip: houd het deeg koel en laat het tussen de toerbeurten door goed rusten. Dat werkt het makkelijkst en geeft het mooiste resultaat.
1 uur en 10 minuten
Wachten1 nacht + 2 uur
Bakken15-18 minuten
Extra recept informatie

Uitgebreide bakvragenbibliotheek
Stel jouw vraag aan Robèrt en zijn team
Heb je een vraag over dit recept, een werkwijze of ingrediënten? In onze bakvragenbibliotheek vind je de antwoorden op veelgestelde bakvragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stuur hem in en krijg antwoord van Robèrt en zijn team.
Stel een vraagNaar de bakvragen