HomeReceptenCrumpets

Crumpets

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Crumpets
garde Bereiden

20 minuten

Wachten

2 uur

Bakken

10-15 minuten per batch

Deze Britse broodjes hebben een zachte, sponsachtige textuur en zijn perfect voor het ontbijt. Je eet ze altijd warm, dus warm ze eventueel weer even op in het broodrooster. Lekker met boter en honing of marmelade! Wil je ze openmaken om te beleggen? Prik een paar gaatjes in de zijkant met een vork en breek ze dan voorzichtig doormidden. Snijd de crumpets in elk geval niet door, dat gaat ten koste van de structuur.

garde Bereiden

20 minuten

Wachten

2 uur

Bakken

10-15 minuten per batch

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership