HomeReceptenCrostata di marmellata

Crostata di marmellata

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Crostata di marmellata
garde Bereiden

40 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

ca. 30 minuten

Er gaat weinig boven zelfgebakken fruittaart! De Italiaanse crostata di marmellata is een eenvoudige variant die wordt gevuld met jam. Robèrt kiest voor sinaasappelmarmelade met vanille, maar het staat je natuurlijk vrij om te variëren met je eigen favoriete vruchtenjam.

garde Bereiden

40 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

ca. 30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer