HomeReceptenCroix de Savoie

Croix de Savoie

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Croix de Savoie
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 30 minuten

Bakken

18 minuten

Wie weleens op winter- of wandelsport is geweest in de Haute-Savoie, een departement in de Franse Alpen, is deze broodjes vast eens tegengekomen in een van de knusse berghutten. Croix de Savoie worden gemaakt van een briochedeeg, gevuld met banketbakkersroom en bestrooid met fijne suiker. Perfect voor een zoet ontbijt.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 30 minuten

Bakken

18 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership