HomeReceptenCrêpe-brûléetaart

Crêpe-brûléetaart

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Crêpe-brûléetaart
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

2 uur

Bakken

1 uur

Een kruising van een pannenkoekentaart en crème-brûlée: dit recept is een must in je repertoire! Je kunt hem goed voorbereiden, maar wacht met het karamelliseren van de suiker voor het crème-brûléelaagje tot het moment van serveren, voor het gewenste krokante effect.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

2 uur

Bakken

1 uur

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer