HomeReceptenCrème brûlée

Crème brûlée

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt -Crème brûlée
garde Bereiden

25 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

45 minuten

Zijdezachte vanillecrème en een krokant laagje gekaramelliseerde suiker. Omdat er weinig lekkerder is dan een kraakverse crème brûlée, deelt Robèrt zijn recept voor deze Franse klassieker. Bon appétit!

garde Bereiden

25 minuten

Wachten

30 minuten

Bakken

45 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer