HomeReceptenCinnamon rolls van brioche

Cinnamon rolls van brioche

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Cinnamon rolls van brioche
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur

Bakken

12-14 minuten

Versgebakken cinnamon rolls van briochedeeg: die mogen niet ontbreken bij een luxe lunch of uitgebreid ontbijt. Robèrt vlecht en rolt het deeg op tot een soort dikke knoop. Zo heb je extra veel laagjes en proef je de kaneel bij elke hap.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur

Bakken

12-14 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer