HomeReceptenChristmas pudding

Christmas pudding

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Christmas pudding
garde Bereiden

40 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

1 uur en 30 minuten

De traditionele Britse Christmas pudding wordt vaak al weken of zelfs maanden van tevoren bereid om de smaken optimaal te laten rijpen. Eventueel kun je de pudding tijdens het rijpen af en toe injecteren met extra whiskey. Bij het serveren warm je de pudding weer even op in de oven en dan: aan tafel flamberen!

garde Bereiden

40 minuten

Wachten

1 uur

Bakken

1 uur en 30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership