HomeReceptenChouquettes

Chouquettes

garde Makkelijk
Afbeelding van Chouquettes

Chouquettes zijn gesuikerde Franse soesjes die traditioneel zonder vulling worden gegeten. De parelsuiker geeft een aangenaam krokantje. Een lekker hapje bij de thee!

garde Bereiden

20 minuten

Bakken

20 minuten

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Met dit recept aan de slag?

Word Meesterlijk member en ontdek het bakken met de beste bakker van Nederland: Robèrt van Beckhoven. Het is helemaal gratis!

  • Toegang tot álle recepten, inclusief deze!
  • Wekelijks nieuwe recepten, tips en inspiratie rechtstreeks in je inbox
  • Een kijkje achter de schermen bij de bakkerij

Extra recept informatie

Meer over soezen

Wil je meer weten over soezen? Meesterlijk nr. 35 staat boordevol informatie. In de special Bakken vanuit de basis leggen we uit wat deze luchtige gebakjes bijzonder maakt, welke verhoudingen je kunt aanhouden en hoe je ermee kunt variëren. Ook staan er diverse soezenrecepten in, van de ultieme aardbeiensoes tot Parijse soezen.

Je kunt ook al aan de slag met deze Bossche bollen.

© Meesterlijk van Robèrt - Aardbeiensoezen uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt – Aardbeiensoezen uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt - Parijse soezen uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt – Parijse soezen uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt - Gougères uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt – Gougères (kaassoesjes) uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt - Karrewiel uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt – Karrewiel met zomerfruit uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt - Aardbeiensoezen uit Meesterlijk nr. 35
© Meesterlijk van Robèrt - Parijse soezen uit Meesterlijk nr. 35
© Meesterlijk van Robèrt - Gougères uit Meesterlijk nr. 35
© Meesterlijk van Robèrt - Karrewiel uit Meesterlijk nr. 35
Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer