HomeReceptenChouquettes

Chouquettes

garde Makkelijk
Afbeelding van Chouquettes
garde Bereiden

20 minuten

Bakken

20 minuten

Chouquettes zijn gesuikerde Franse soesjes die traditioneel zonder vulling worden gegeten. De parelsuiker geeft een aangenaam krokantje. Een lekker hapje bij de thee!

garde Bereiden

20 minuten

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Meer over soezen

Wil je meer weten over soezen? Meesterlijk nr. 35 staat boordevol informatie. In de special Bakken vanuit de basis leggen we uit wat deze luchtige gebakjes bijzonder maakt, welke verhoudingen je kunt aanhouden en hoe je ermee kunt variëren. Ook staan er diverse soezenrecepten in, van de ultieme aardbeiensoes tot Parijse soezen.

Je kunt ook al aan de slag met deze Bossche bollen.

© Meesterlijk van Robèrt - Aardbeiensoezen uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt – Aardbeiensoezen uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt - Parijse soezen uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt – Parijse soezen uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt - Gougères uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt – Gougères (kaassoesjes) uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt - Karrewiel uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt – Karrewiel met zomerfruit uit Meesterlijk nr. 35

© Meesterlijk van Robèrt - Aardbeiensoezen uit Meesterlijk nr. 35
© Meesterlijk van Robèrt - Parijse soezen uit Meesterlijk nr. 35
© Meesterlijk van Robèrt - Gougères uit Meesterlijk nr. 35
© Meesterlijk van Robèrt - Karrewiel uit Meesterlijk nr. 35
Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership