HomeReceptenChocoladezoenen

Chocoladezoenen

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Chocoladezoenen
garde Bereiden

45 minuten

Bakken

15 minuten

Een krokante koekbodem met luchtige meringuevulling, omhuld met een knapperig laagje chocolade: de chocoladezoen is een echte traktatie voor velen. Zó maak je de zoenen zelf!

garde Bereiden

45 minuten

Bakken

15 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer