HomeReceptenChocoladebûche met zoete olijven

Chocoladebûche met zoete olijven

gardegarde Goed te doen
Meesterlijk van Robèrt - Recept - Chocoladebûche met zoete olijven
garde Bereiden

1 uur

Bakken

20 minuten

In deze chocoladebûche met een romige vulling van witte chocolade kom je her en der een zoete olijf tegen. Een verrassende combinatie! De zoete olijven maak je gemakkelijk zelf door zwarte olijven te koken in suikersiroop.

garde Bereiden

1 uur

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

meer recepten met olijven en olijfolie

Heb je de smaak te pakken en wil je nog meer recepten met olijven? In nummer 30 van ons magazine Meesterlijk deelt Robèrt nog 4 recepten met olijven en olijfolie.

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Olijfolie-parmezaankoekjes

© Meesterlijk van Robèrt – Olijfolie-parmezaankoekjes (Meesterlijk magazine nr. 30).

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Gebladerde olijvenschuitjes

© Meesterlijk van Robèrt – Gebladerde olijvenschuitjes (Meesterlijk magazine nr. 30).

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Olijvenbroodjes

© Meesterlijk van Robèrt – Olijvenbroodjes (Meesterlijk magazine nr. 30).

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Glutenvrije chocoladetaart met olijfolie en amandelen

© Meesterlijk van Robèrt – Glutenvrije chocoladetaart met olijfolie en amandelen (Meesterlijk magazine nr. 30).

Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Olijfolie-parmezaankoekjes
Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Gebladerde olijvenschuitjes
Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Olijvenbroodjes
Meesterlijk van Robèrt - Meesterlijk magazine - Glutenvrije chocoladetaart met olijfolie en amandelen
Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer