HomeReceptenChampagnetaartjes met witte chocolade

Champagnetaartjes met witte chocolade

gardegardegardegarde Meesterbakker
© Meesterlijk van Robèrt - Champagnegebak met witte chocolade
garde Bereiden

1 uur en 45 minuten

Wachten

4-6 uur

Bakken

30 minuten

Met de combinatie van champagne, frambozen en witte chocolade weet je: dit wordt een feestje! Door gesmolten witte chocolade op koude steen te gieten, kun je er mooie krullen van vormen. Tip: til de krullen voorzichtig op van het gebak voordat je het aansnijdt om platdrukken te voorkomen.

garde Bereiden

1 uur en 45 minuten

Wachten

4-6 uur

Bakken

30 minuten

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer