HomeReceptenCannelés de Bordeaux

Cannelés de Bordeaux

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Cannelés de Bordeaux
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

1 nacht

Bakken

1 uur

Cannelés zijn een traditionele specialiteit met rum en vanille uit de Franse streek Bordeaux. Hun diepdonkere, gekaramelliseerde korst danken ze aan de koperen vormpjes waarin ze worden gebakken. Vanbinnen zijn ze juist lekker zacht en romig. Leuk om te maken!

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

1 nacht

Bakken

1 uur

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer