HomeReceptenCannelés de Bordeaux

Cannelés de Bordeaux

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Cannelés de Bordeaux
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

1 nacht

Bakken

1 uur

Cannelés zijn een traditionele specialiteit met rum en vanille uit de Franse streek Bordeaux. Hun diepdonkere, gekaramelliseerde korst danken ze aan de koperen vormpjes waarin ze worden gebakken. Vanbinnen zijn ze juist lekker zacht en romig. Leuk om te maken!

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

1 nacht

Bakken

1 uur

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership