HomeReceptenBrood met spek, appel en mozzarella

Brood met spek, appel en mozzarella

gardegardegarde Moeilijk
© In het seizoen: appels
garde Bereiden

40 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

20-25 minuten

Dit brood is verrassend gevuld met mozzarella, spekjes en appel en afgetopt met pompoenpitten. Een smaakvolle ontdekking van zoet en hartig in elke hap!

garde Bereiden

40 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten

Bakken

20-25 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership