HomeReceptenBietenbroodje met geitenkaas van Mark Plaating

Bietenbroodje met geitenkaas van Mark Plaating

gardegardegarde Moeilijk
© Mark Plaating - Bieten en geitenkaas broodje
garde Bereiden

40 minuten

Wachten

1 nacht + 3 uur en 30 minuten

Bakken

ca. 40 minuten

Een culinaire creatie voor de hartige bakkers! Dit brood met verse bieten en geitenkaas is een van de successen van Meester Boulanger Mark Plaating. Met onder andere dit brood behaalde Mark zijn Meestertitel.

garde Bereiden

40 minuten

Wachten

1 nacht + 3 uur en 30 minuten

Bakken

ca. 40 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

MEESTERLIJKE ONTMOETING Met MARK pLAATING

In Meesterlijke ontmoeting met… vertelt Mark over het behalen van zijn Meestertitel en waarom dit brood zo bijzonder is.

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer