HomeReceptenBriochenestjes met ei

Briochenestjes met ei

Moeilijk
Briochenestjes met ei
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 30 minuten

Bakken

20 minuten

Deze briochenestjes zijn leuk om te maken en zien er meteen feestelijk uit op de ontbijttafel. Voordeel van briochedeeg is dat je er niet al te netjes mee hoeft te werken; de bolletjes hoeven niet allemaal precies even groot te zijn en strak opbollen is ook niet nodig. Laat maar lekker een beetje uit elkaar knallen in de oven!

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur en 30 minuten

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership