HomeReceptenBriochebuideltjes met wild

Briochebuideltjes met wild

gardegardegardegarde Meesterbakker
© Meesterlijk van Robèrt - Briochebuideltjes
garde Bereiden

1 uur en 30 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten + 1 nacht

Bakken

3 uur en 20-25 minuten

Deze briochebuideltjes ontwikkelde Robèrt voor zijn examen voor de titel Meester Boulanger. De combinatie van het iets zoete briochedeeg en de hartige vleesvulling maakt van deze buideltjes een verrassend voorgerechtje waar je zeker hoge ogen mee gooit.

garde Bereiden

1 uur en 30 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten + 1 nacht

Bakken

3 uur en 20-25 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer