HomeReceptenBrioche chinois met truffel en beenham

Brioche chinois met truffel en beenham

Moeilijk
Brioche chinois met truffel en beenham
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur

Bakken

24 minuten

Voor de klassieke brioche chinois wordt briochedeeg uitgerold, besmeerd met banketbakkersroom, opgerold en in dikke plakken gesneden. Deze plakken worden met de snijkant naar boven in een taartpan gelegd, gebakken en geglazuurd – dat doet een beetje denken aan cinnamon rolls. In deze hartige variant wordt het deeg gevuld met truffeltapenade en beenham.

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

1 nacht + 1 uur

Bakken

24 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership