HomeReceptenBlanc-manger

Blanc-manger

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Blanc-manger
garde Bereiden

2 uur en 20 minuten

Wachten

6 uur

Blanc-manger is een heerlijk zoete amandelpudding, zo geheten vanwege z’n witte uiterlijk. Serveer je hem klassiek, dan houd je ook de garnering van de pudding ‘blank’. Robèrt kiest voor slagroom, amandelen en bitterkoekjes.

garde Bereiden

2 uur en 20 minuten

Wachten

6 uur

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership