HomeReceptenBlanc-manger

Blanc-manger

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Blanc-manger
garde Bereiden

2 uur en 20 minuten

Wachten

6 uur

Blanc-manger is een heerlijk zoete amandelpudding, zo geheten vanwege z’n witte uiterlijk. Serveer je hem klassiek, dan houd je ook de garnering van de pudding ‘blank’. Robèrt kiest voor slagroom, amandelen en bitterkoekjes.

garde Bereiden

2 uur en 20 minuten

Wachten

6 uur

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer