HomeReceptenBimuelos

Bimuelos

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Bimuelos
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

45 minuten

Bakken

4-5 minuten per batch

In de Sefardisch-Joodse cultuur worden bimuelos gegeten tijdens Chanoeka. Wat bimuelos anders maakt dan kleine oliebollen of donuts? De sinaasappelsiroop waar ze na het bakken in gedoopt worden. In plaats daarvan kun je ze ook besprenkelen met warme honing. Lekker als zoete snack of dessert!

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

45 minuten

Bakken

4-5 minuten per batch

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer