HomeReceptenBimuelos

Bimuelos

Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Bimuelos
garde Bereiden

45 minuten

Wachten

45 minuten

Bakken

4-5 minuten per batch

In de Sefardisch-Joodse cultuur worden bimuelos gegeten tijdens Chanoeka. Wat bimuelos anders maakt dan kleine oliebollen of donuts? De sinaasappelsiroop waar ze na het bakken in gedoopt worden. In plaats daarvan kun je ze ook besprenkelen met warme honing. Lekker als zoete snack of dessert!

garde Bereiden

45 minuten

Wachten

45 minuten

Bakken

4-5 minuten per batch

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership