HomeReceptenBierbrood met cacaonibs

Bierbrood met cacaonibs

gardegardegardegarde Meesterbakker
© Meesterlijk van Robèrt - Bierbrood met cacaonibs
garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten + 1 nacht

Bakken

2 uur en 30 minuten

Dit bierbrood ontwikkelde Robèrt samen met de Duitse bakker Peter Kapp. Het bockbier geeft het brood een robuuste en volle smaak. De toevoeging van cacaonibs maakt het extra bijzonder.

garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten + 1 nacht

Bakken

2 uur en 30 minuten

Meesterlijk van Robèrt - Over ons - Robèrt van Beckhoven

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word Meesterlijk member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer