HomeReceptenBierbrood met cacaonibs

Bierbrood met cacaonibs

gardegardegardegarde Meesterbakker
© Meesterlijk van Robèrt - Bierbrood met cacaonibs
garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten + 1 nacht

Bakken

2 uur en 30 minuten

Dit bierbrood ontwikkelde Robèrt samen met de Duitse bakker Peter Kapp. Het bockbier geeft het brood een robuuste en volle smaak. De toevoeging van cacaonibs maakt het extra bijzonder.

garde Bereiden

35 minuten

Wachten

1 uur en 30 minuten + 1 nacht

Bakken

2 uur en 30 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership