HomeReceptenBienenstich (honingtaart)

Bienenstich (honingtaart)

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Bienenstich (honingtaart)
garde Bereiden

25 minuten

Bakken

24 minuten

Het verhaal gaat dat deze Duitse taart zijn naam daadwerkelijk te danken heeft aan een bij (Biene). Toen de bedenker hem voor het eerst maakte, kwamen er bijen af op de zoete geur van honing. De bakker werd gestoken en voilà, de Bienenstich was geboren.

garde Bereiden

25 minuten

Bakken

24 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer