HomeReceptenBienenstich (honingtaart)

Bienenstich (honingtaart)

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Bienenstich (honingtaart)
garde Bereiden

25 minuten

Bakken

24 minuten

Het verhaal gaat dat deze Duitse taart zijn naam daadwerkelijk te danken heeft aan een bij (Biene). Toen de bedenker hem voor het eerst maakte, kwamen er bijen af op de zoete geur van honing. De bakker werd gestoken en voilà, de Bienenstich was geboren.

garde Bereiden

25 minuten

Bakken

24 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership