HomeReceptenBara’s

Bara’s

gardegarde Goed te doen
Afbeelding van Bara’s
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

3 uur

Bakken

8 minuten per batch

Voor deze kruidige Surinaams-Hindoestaanse snack moet je even langs de toko. Bara’s bereid je namelijk met urdimeel, gemaakt van mungbonen. Maak ze één keer en je snapt waarom ze zo populair zijn. Serveer met mango- of tomatenchutney, sambal of piccalilly.

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

3 uur

Bakken

8 minuten per batch

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer