HomeReceptenBanoffee pie à la Robèrt

Banoffee pie à la Robèrt

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Banoffee pie à la Robèrt
garde Bereiden

1 uur en 30 minuten

Wachten

2 uur en 15 minuten

Bakken

20 minuten

Een krokante koekbodem, chocoladeganache, banaan, karamel en een romige mascarponetopping: met deze banoffee pie van Robèrt zet je een bijzondere taart op tafel.

garde Bereiden

1 uur en 30 minuten

Wachten

2 uur en 15 minuten

Bakken

20 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership