HomeReceptenBamischijven

Bamischijven

gardegarde Goed te doen
© Meesterlijk van Robèrt - Bamischijven
garde Bereiden

55 minuten

Wachten

3 uur

Bakken

5 minuten

Het bekende gerecht bami goreng is tientallen jaren geleden vanuit Nederlands-Indië in Nederland terecht gekomen. Een fijne snack die daaruit is voortgekomen: de bamischijf. Skip de volgende keer een bezoek aan de snackbar en maak ze lekker zelf met dit recept.

garde Bereiden

55 minuten

Wachten

3 uur

Bakken

5 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer