HomeReceptenBagels met maanzaad

Bagels met maanzaad

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Bagels met maanzaad
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

40 minuten

Bakken

ca. 15 minuten

Deze klassieke broodjes uit de Joodse culinaire traditie worden eerst gestoomd of gepocheerd en daarna gebakken. De toevoeging van maanzaad geeft een nootachtige, zoete smaak en extra vezels, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor sesam- of lijnzaad. Hoe beleg jij je bagels het liefst? Robèrt kiest voor roomkaas en gerookte zalm!

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

40 minuten

Bakken

ca. 15 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Dat smaakt naar meer!

Meesterlijk Magazine

Dat smaakt naar meer!

Op zoek naar nog meer recepten? In ons magazine Meesterlijk vind je meer dan genoeg inspiratie: van brood tot gebak en van zoet tot hartig.

AbonnerenBestel een los nummer