HomeReceptenBagels met maanzaad

Bagels met maanzaad

gardegardegarde Moeilijk
© Meesterlijk van Robèrt - Bagels met maanzaad
garde Bereiden

30 minuten

Wachten

40 minuten

Bakken

ca. 15 minuten

Deze klassieke broodjes uit de Joodse culinaire traditie worden eerst gestoomd of gepocheerd en daarna gebakken. De toevoeging van maanzaad geeft een nootachtige, zoete smaak en extra vezels, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor sesam- of lijnzaad. Hoe beleg jij je bagels het liefst? Robèrt kiest voor roomkaas en gerookte zalm!

garde Bereiden

30 minuten

Wachten

40 minuten

Bakken

ca. 15 minuten

© Meesterlijk van Robèrt - Bakvragenbibliotheek

Met dit recept aan de slag?

Robèrt van Beckhoven en zijn team zijn er voor alle thuisbakkers die (nog) beter willen leren bakken. Word member en profiteer elke week van nieuwe bakinspiratie: van de lekkerste recepten en de beste baktips tot online masterclasses van Robèrt.

Extra recept informatie

Word Meesterlijk member!

Vanaf €6,95 per maand

Word Meesterlijk member!

– Onbeperkt toegang tot online masterclasses, recepten & inspiratie – Robèrts magazine elke 2 maanden op de mat – Al je bakvragen stellen aan Robèrt en zijn team

Kies je membership